Widgets voor cursusaanbieders

25 februari 2012 - Het is als cursusaanbieder of opleider mogelijk om een 'widget' van Cursusvoor.nl in de eigen website te plaatsen. Ook voor andere websites kan dit interessant zijn. Er zijn drie widgets:

1. Beoordelingen widget: Deze widget geeft automatisch de beoordelingen weer die cursisten op Cursusvoor.nl zetten, en spoort websitebezoekers aan om ook een beoordeling toe te voegen. Hieronder een voorbeeld van De Redactie Trainingen en opleidingen

2. Zoekmachine widget met logo Cursusvoor.nl: bedoeld voor sites die het voor bezoekers gemakkelijk willen maken cursussen te vinden.

3. Zoekmachine widget zonder logo Cursusvoor.nl: bedoeld voor sites die het voor bezoekers gemakkelijk willen maken cursussen te vinden, maar het logo van Cursusvoor.nl liever niet op de site hebben staan.

 

Cursusaanbieders kunnen de speciale code voor de widget downloaden in de rechterbalk van hun inlogscherm. Aanbieders die een widget plaatsen belonen wij nu met enkele sets trefwoorden per jaar. Interesse? Neem dan nu contact met ons op.

Reacties op nieuwsbericht

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsartikel.


Reageer op dit artikel

Naam *

E-mail *

Reactie *

Hou me op de hoogte van nieuwe reacties bij dit artikel

Verificatie code *  captcha Refresh Captcha
Adverteren via Daisycon


Eerdere nieuwsberichtenCursusaanbieder? Het plaatsen van cursussen is gratis dus maak snel een account aan!