Over Cursusvoor.nl

Zoekt u een cursus, opleiding, training of workshop?

Cursusvoor.nl is een onafhankelijke zoeksite voor cursussen, opleidingen, trainingen en workshops. Deze site doorzoekt het aanbod van zo'n 2.500 Nederlandse cursusaanbieders en combineert de resultaten in een totaaloverzicht. Zodat u gratis en gemakkelijk de cursus, opleiding, training of workshop kunt vinden die u zoekt. De links van de ruim 45.000 cursussen linken rechtstreeks naar de pagina's van de cursusaanbieders, dus u bent niet meer onnodig aan het klikken. U toetst een (gedeelte van) een trefwoord in en u wordt direct doorgelinked naar de cursusaanbieders van uw keuze. Daarnaast bieden wij enkele honderden pagina's met artikelen over beroepen, branches en vaardigheden aan, waardoor u nog beter de cursus, opleiding, training of workshop zult vinden die u nodig heeft. Omdat cursusaanbieders hun aanbod zelf op Cursusvoor.nl plaatsen en wijzigen is het cursusaanbod zo actueel mogelijk.

Biedt u cursussen, opleidingen, trainingen en/of workshops aan?

Cursusvoor.nl heeft veel bezoekers. Op dit moment heeft de site zo'n 10.000 unieke bezoekers per maand. Staat uw cursusaanbod nog niet op Cursusvoor.nl? Geen probleem. U kunt uw complete aanbod gratis en eenvoudig plaatsen. Staat uw aanbod al op de site? Dan kunt u uw aanbod eenvoudig onderhouden via onze website-administrator. Als u veel cursussen heeft, dan kunt u gewoon een excelbestandje sturen. In dat geval plaatsen wij het aanbod kosteloos op onze site. U kunt zich online aanmelden. Er zijn diverse advertentiemogelijkheden om uw organisatie extra onder de aandacht te brengen bij onze bezoekers die op zoek zijn naar een cursus, opleiding, training of workshop.

Zo is het mogelijk om:

  • hoger in de lijst te komen, zodat bezoekers eerder uw cursusaanbod bekijken.
  • extra trefwoorden aan cursussen toe te kennen, zodat ze gemakkelijker worden gevonden door de bezoekers
  • te adverteren op diverse pagina's, zoals de homepage maar ook bij artikelen over diverse beroepen, branches en vaardigheden

Heeft u een website, weblog, tijdschrift of krant?

Cursusvoor.nl is altijd op zoek naar partners met relevante websites of weblogs. Met deze willen wij graag links ruilen, of andere partnerschappen aangaan. Met kranten en tijdschriften ruilen wij graag advertenties. Wij plaatsen graag advertenties van uw krant of tijdschrift op de site of op bepaalde pagina's in ruil voor advertenties op de site van uw krant of tijdschrift, of in uw krant of tijdschrift zelf. Neem hiervoor contact met ons op.

Medewerkers Cursusvoor.nl

Niels Arts, eigenaar van cursusvoor.nl Niels Arts (Oprichter, onderhoud)Bekijk het profiel van Niels Arts op Linkedin Volg Niels Arts op Twitter

Als webprojectleider en eigenaar van Arts Media startte Niels Arts in 2010 met Cursusvoor.nl. Niels is het aanspreekpunt van Cursusvoor.nl en houdt zich vooral bezig met het het aansturen van de freelance programmeurs en communicatiemedewerkers, het verder ontwikkelen en gebruiksvriendelijker maken van de website en het maken van reclame voor de website.
Cursusaanbieder? Het plaatsen van cursussen is gratis dus maak snel een account aan!